U petak zasjedanje Skupštine grada | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

U petak zasjedanje Skupštine grada

Izvor: Radio Trebinje | Datum:07.05.2018.

Izvršenje Budžeta Grada Trebinja u prošloj godini i plan provođenja Strategije razvoja Grada Trebinja od 2018. do 2027. godine na dnevnom su redu 15. sjednice Skupštine grada Trebinja, koja je zakazana za 11. maj.

Trebinjski odbornici razmatraće i stanje duga i izdate garancije Grada Trebinja na dan 31.12.2017. godine, kao i izvještaje o korištenju sredstava budžetske rezerve, te radu i rezultatima finansijskog poslovanja javnih ustanova i javnog preduzeća čiji je osnivač Grad Trebinje u 2017. godini, kao i ostvarivanju programa rada Skupštine za prva tri mjeseca ove godine.

Odbornici bi trebalo da usvoje i odluku o prihvatanju donatorskih sredstava Vlade Republike Srbije i informaciju o osnivanju „Centra za agrarni razvoj mediteranskih područja Hercegovine“.

Među 26 tačaka dnevnog reda je i plan utroška sredstava od koncesione naknade u 2018. godini, izvještaj o poslovanju javnih preduzeća „Komunalno“ i „Vodovod“ , te Agrarnog fonda grada Trebinja u prošloj godini, informacije o programima u okviru manifestacije „Trebinjsko kulturno ljeto“ i radu srednjih škola u 2017. godini, program razvoja sporta i informacija o pripremljenosti turističke sezone u 2018. godini.

Sjednica gradskog parlamenta u petak, 11. maja, počinje u 10 časova, uz direktan prenos u programu Radio Trebinja.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: