Prekinuta 11. redovna sjednica SO Bileća | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Prekinuta 11. redovna sjednica SO Bileća

Izvor: herceg tv | Datum:12.06.2018.

Redovna sjednica Skupštine opštine Bileća, 11. po redu, prekinuta je nakon što su se odbornici iz redova opozicije žalili da zbog kašnjenja skupštinskog materijala nisu imali vremena da se pripreme za zasjedanje.

Na dnevnom redu za današnje zasjedanje  planirano je 9 tačaka, a odbornici su trebali usvojiti  zapisnik sa  H  Redovne  sjednice  Skupštine opštine  Bileća, te razmatrati  Prijedlog  budžeta  opštine Bileća za 2018. godinu, Odluku  o  usvajanju budžeta  opštine  Bileća  za 2018. godinu, Izvještaj o izvršenju  budžeta  za  period   od 01.01.2017. do 31.12.2017. godine.

Pred odbornicima je trebao biti i Prijedlog  odluke  o  organizovanju  i  usklađivanju  poslovanja JU „Centar za socijalni  rad“ Bileća, kao i Prijedlog  odluke  o organizovanju i usklađivanju  poslovanja JU  za predškolsko vaspitanje  i obrazovanje  „Budućnost“  Bileća.

Odbornici su trebali i donijeti odluke o  raspisivanju  Javnog  konkursa  za izbor i imenovanje članova upravnih  odbora : JU „Centar  za  informisanje“ Bileća, JU „Kulturno  sportski  centar“ Bileća, JU Dječiji vrtić „Budućnost“ Bileća, JU „Turistička organizacija“ Bileća, Dom kulture „Jevto Dedijer“ Bileća, JZU „Apoteka“Bileća, JU „Centar za socijalni rad“ Bileća.

"Donošenje odluke o  raspisivanju  Javnog konkursa  za izbor i imenovanje  članova nadzornih odbora Javnih  preduzeća „Prečistač  otpadnih voda“ Bileća i  „Bilećastan“ Bileća" je trebala biti 8.tačka dnevnog reda, a Odbornička pitanja 9.

Više informacija donosimo Vam u informativnoj emisiji "Glas Hercegovine", koja je na programu Herceg RTV od 16 časova i 30 minuta.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: