Nevesinjski odbornici zasjedaju 27. juna | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Nevesinjski odbornici zasjedaju 27. juna

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:25.06.2018.

Na narednoj sjednici Skupštine opštine Nevesinje koja je zakazana za 27. jun odbornici će razmatrati Prijedlog odluke o nagradama i priznanjima opštine Nevesinje. Na dnevnom redu su izvještaji o stanju u oblasti informisanja i radu Teritorijalne vatrogasne jedinice, te informacije o gazdovanju šumama i zaštiti životne sredine.

Opštinsko odjeljenje za finansije pripremilo je Prijedlog odluke o otpisu spornih potraživanja na dan 31.12.2017. godine, a Odjeljenje za prostorno uređenje i stambeno- komunalne poslove Nacrt izmjene Regulacionog plana Kilavci-Šajbe.

Na dnevnom redu sjednice je i Prijedlog pravilnika o uslovima i načinu otuđenja nepokretnosti u svojini opštine u cilju realizacije investicionog projekta od posebnog značaja za lokalni ekonomski razvoj, ispod tržišne cijene ili bez naknade.

Na narednoj sjednici Opštinskog parlamenta odbornici bi trebalo da donesu Odluku o raspisivanju javnog konkursa za izbor i imenovanje direktora Turističke organizacije opštine Nevesinje.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: