Pred odbornicima rebalans budžeta | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Pred odbornicima rebalans budžeta

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Herceg TV | Datum:28.06.2018.

U Trebinju će u petak biti održana sjednica Skupštine grada na kojoj će odbornici razmatrati Nacrt rebalansa budžeta za ovu godinu.

Na dnevnom redu je i prijedlog odluke o raspodjeli neutrošenih namjenskih sredstava iz prošle godine, kao i rad gradonačelnika i gradske uprave u 2017. godini.

Raspravljaće se i o finasijskom poslovanju privrede u Trebinju u prošloj godini, izdavanju u zakup poslovnih objekata, strategiji razvoja socijalne zaštite do 2023. godine, radu gradske Boračke organizacije, kao i bezbjednosti saobraćaja.

Pred odbornicima je i odluka o davanju saglasnosti Javnom preduzeću „Protivgradna preventiva RS“, te  davanje saglasnosti za realizaciju projekta izgradnje zgrade za mlade bračne parove.

Na dnevnom redu je i odluka o prihvatanju donatorskih sredstava Vlade Srbije za izgradnju pravoslavnog duhovnog centra Mrkonjići.

U dnevni red je uvršena i odluka o reklamiranju na teritoriji grada Trebinja, o držanju i zaštiti domaćih životinja i kućnih ljubimaca, kao i rješenje o imenovanju i ovlaštenju odbornika Skupštine grada za zaključivanje brakova.

Sjedina Skupštine grada Trebinja u petak počinje u 10 časova uz direktan prenos u programu Radio Trebinja.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: