Cvijanovićeva u Trebinju: U infrastrukturne projekte više miliona KM | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Cvijanovićeva u Trebinju: U infrastrukturne projekte više miliona KM

Izvor: RTRS | Datum:15.08.2018.

Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović posjetiće danas u Trebinju lokaciju na kojoj se gradi zatvoreni olimpijski bazen.

U svojstvu potpredsjednika Saveza nezavisnih socijaldemokrata Željka Cvijanović prisustvovaće i sastanku predstavnika vladajuće koalicije u Trebinju.

U infrastrukturne projekte na području grada Trebinja u posljednjih godinu i po dana uloženo je oko 20 miliona KM, rekao je Srni načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje grada Marko Rikalo.

Zahvaljujući Vladi Republike Srpske, preduzeću "Hidroelektrane na Trebišnjici"i budžetu Grada Trebinja provode se projekti rekonstrukcije puteva, vodosnabdijevanja, rasvjete, fekalne i oborinske kanalizacije, navodnjavanja, kao i projekti izgradnje i proširenja parkinga, pješačkih staza, izgradnje atletske staze na stadionu "Police"...

"Iz gradskog budžeta za ove projekte izdvojeno je oko osam miliona KM, dok su Vlada Srpske i HET izdvojili oko 12 miliona KM", istakao je Rikalo.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: