Cvijanovićeva sa trebinjskim koalicionim partnerima: Zajedno do ubjedljive pobjede u oktobru | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Cvijanovićeva sa trebinjskim koalicionim partnerima: Zajedno do ubjedljive pobjede u oktobru

Izvor: Radio Trebinje | Datum:15.08.2018.

Potpredsjednica SNSD Željka Cvijanović poručila je da vladajuća koalicija u Republici Srpskoj predvođena SNSD ide u veliku pobjedu u oktobru, kao najjači politički blok u RS.

Ona je danas je u bašti hotela „Platani“ razgovarala sa koalicionim partnerima, predsjednicima gradskih odbora Socijalističke partije, DNS i Ujedinjene Srpske.

Cvijanovićeva je rekla da je zadovoljstvo kad koalicija funkcioniše na lokalnom kao i na republičkom nivou i konstatovala da je dosta urađeno zajedno.

„Sve što smo obećali je ili urađeno ili je u toku. Imamo političko razumijevanje i viziju za Republiku Srpsku. Svima nam je cilj jaka i stabilna Srpska, sa stabilnim insitucijama i jakom svakom lokalnom zajednicom“, istakla je ona.

Cvijanovićeva je navela da se u ovoj godini u Trebinju realizuje 3 miliona KM investicija od Vlade RS, iz programa od ukupno 120 miliona koji se plasiraju širom Srpske.

„Prethodnih godina smo investiriali preko 75 miliona KM u različite kapitalne projekte u Trebinju i to ćemo nastaviti. Oko 44 miliona KM je plasirano putem Investiciono razvojne banke za podršku privredi i poljoprivredi, što je doprinijelo jačanju privrednih aktivnosti, ali i novoj dinamici u poljoprivredi“, istakla je ona.

Punu podršku koaliciji danas su dali i predsjednici gradskih odbora DNS Petar Ivanković, Socijalističke partije Rajko Ćapin i Ujedinjene Srpske Mijat Šarović.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: