DNS očekuje dva direktna mandata u izbornim jedinicama devet i tri | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

DNS očekuje dva direktna mandata u izbornim jedinicama devet i tri

Izvor: SRNA | Datum:20.08.2018.

DNS u izbornim jedinicima devet za Narodnu skupštinu Republike Srpske i tri za Predstavnički dom parlamenta BiH očekuje po jedan direktan mandat na predstojećim izborima, rekao je večeras u Trebinju šef Izbornog štaba ove stranke Nenad Nešić.

Nešić, koji je nosilac izborne liste DNS-a za Parlamentarnu skupštinu BiH u Izbornoj jedinici tri, istakao je da očekuje dobre izborne rezultate ove partije i na republičkom nivou, dodajući da u toj stranci imaju dobar i kvalitetan kadar.

„Večeras smo ovdje da utvrdimo ciljeve koji su nam manje-više poznati i smatramo da grad Trebinje treba da ima svog poslanika“, rekao je Nešić novinarima tokom proširene sjednice Gradskog odbora DNS-a.

Predsjednik trebinjskog Gradskog odbora DNS-a Petar Ivanković istakao je da u Trebinju postoji dobra stranačka infrastruktura, koja je u konstantnom rastu.

Potpredsjednk Mladih DNS-a Bojan Šapurić rekao je da su mladi ove partije uključeni u sve nivoe vlasti i institucije i da imaju dobru organizaciju i veliko povjerenje vrha partije.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: