Sjednica SO Nevesinje zakazana za kraj avgusta | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Sjednica SO Nevesinje zakazana za kraj avgusta

Izvor: radio nevesinje | Datum:24.08.2018.

Nakon ljetnje pauze nevesinjski odbornici naredne sedmice ponovo se vraćaju u skupštinske klupe.

Na dnevnom redu sjednice koja je zakazana za petak, 31. avgusta je Izvještaj o realizaciji budžeta opštine Nevesinje za šest mjeseci 2018. godine. Odbornici će analizirati i rad zdravstvenih ustanova – Doma zdravlja i Bolnice, te izvještaje Centra za socijalni rad, Crvenog krsta, Turističke organizacije i Biroa za zapošljavanje. Razmatraće i informaciju o stanju privrednog sektora u prošloj godini i nekoliko prijedloga odluka iz oblasti prostornog planiranja.

Na dnevnom redu sjednice su Prijedlog odluke o vodovodu i kanalizaciji, Prijedlog odluke o osnivanju Novog gradskog groblja na lokalitetu „Gvozd“, Prijedlog odluke o poništenju Odluke o raspisivanju javnog oglasa za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u svojini Republike Srpske i Prijedlog odluke o davanju zemljišta na korištenje JP „ Protivgradna preventiva RS“.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: