Brnabić: Srbija finansira još dva projekta u Trebinju | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Brnabić: Srbija finansira još dva projekta u Trebinju

Izvor: srna | Datum:29.08.2018.

Premijer Srbije Ana Brnabić rekla je da je tokom sastanka sa gradonačelnikom Trebinja Lukom Petrovićem upoznata o velikim potencijalima ove lokalne zajednice, te da je on kandidovao dvije značajne teme - pomoć i razvoj Agrarnog fonda grada Trebinja i mogućnost ponovnog aktiviranja instituta za karst.

Brnabićeva je istakla da su ovi projekti dobili podršku i Vlade Republike Srpske i da je danas usvojen zaključak da će se aktivno raditi na njihovoj realizaciji. 

Ona je zahvalila domaćinima za srdačnu dobrodošlicu. 

Brnabićeva je sa gradonačelnikom Trebinja Lukom Petrovićem imala odvojen sastanak.

Vlada Srbije u Trebinju je sa oko milion KM finansirala izgradnju vrića u Gorici, te finansira rekonstrukciju Starog grada sa četiri miliona KM i izgradnju duhovnog centra u Mrkonjićima sa 800.000 KM.

Zahvaljujući predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, Hercegovačka kuća dobila je besplatan prostor u centru Beograda da otvori svoju prodavnicu domaćih proizvoda.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: