Berkovići: SDS ostao bez skupštinske većine | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Berkovići: SDS ostao bez skupštinske većine

Izvor: srna | Datum:12.12.2018.

Dragana Pejović napustila je Klub odbornika SDS-a u Skupštini opštine Berkovići, čime je ta stranka ostala bez skupštinske većine.

Pejovićeva je rekla Srni da će ubuduće djelovati kao nezavisni odbornik.

Ona je istakla da će ubuduće podržavati sve pozitivne odluke koje su značajne za građane opštine bez obzira iz koje partije one dolazile.

"Opština je postala kao privatna firma, iz godine u godinu ponavlja se isto, rekla je Pejovićeva, koja je juče napustila Klub odbornika SDS-a.

Načelnik opštine Nenad Abramović nije odgovarao na telefonske pozive Srne da prokomentariše ovu odluku.

Pošto je SDS izgubio skupštinsku većinu, na jučerašnjoj sjednici nije usvojen ni Nacrt budžeta za 2019. godinu u iznosu od 1.501.030. KM.

Klub odbornika SDS-a u Skupštini opštine Berkovići imao je sedam članova. Ranije su ga napustila još dva odbornika, koji i dalje glasaju za skupštinske prijedloge SDS-a.

Skupština opštine Berkovići ima 13 odbornika. Po četiri odbornika imaju SNSD i SDS, tri su nezavisna odbornika, dok po jednog odbornika imaju Socijalistička partija i Demokratski narodni savez.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: