U petak sjednica SO Nevesinje | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

U petak sjednica SO Nevesinje

Izvor: radio nevesinje | Datum:25.12.2018.

Na posljednjem ovogodišnjem zasjedanju SO Nevesinje koje je zakazano za petak, 28. decembra odbornici bi trebalo da usvoje konačnu verziju budžeta za narednu godinu.

Nacrt budžeta usvojen je na prošloj sjednici Opštinskog parlamenta, a nakon toga je provedena i javna rasprava. Prijedlogom budžeta za 2019. godinu prihodi i rashodi projektovani su na iznos od 8.237.770 KM.

Odbornici bi na 22. redovnoj sjednici trebalo da uvrde Program rada Skupštine opštine i visinu stope poreza na nepokretnosti za 2019. godinu, te daju saglasnost na cijene komunalnih usluga.

Na dnevnom redu sjednice je Prijedlog odluke o visini vrijednosti nepokretnosti po zonama na teritotiji opštine Nevesinje i Izvještaj o radu Savjeta mjesnih zajednica.

Pred odbornicima će se naći i Prijedlog odluke o pristupanju izradi Regulacionog plana „Sopilja“ i Prijedlog odluke o usvajanju Regulacionog plana „Crkva svetog Ilije sa grobljem“ na Morinama.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: