Zoran Anđušić isključen iz Gradskog odbora PDP-a | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Zoran Anđušić isključen iz Gradskog odbora PDP-a

Izvor: herceg tv | Datum:28.12.2018.

Zoran Anđušić, odbornik PDP-a u Skupštini grada Trebinja isključen je iz Gradskog odbora ove stranke na sastanku koji je održan juče. Zajedno sa Anđušićem isključeno  je  još 11 članova Gradskog odbora.

Saša Borjan, član i dobornik PDP u skupštini grada Trebinja rekao nam je da je Anđušić isključen zbog pitanja unutarstranačke discipline, ali da je i dalje ostao član stranke.

Na pretprošloj sjednici Skupštini Grada, Borjan je zamjerio Anđušiću da ga kao kao člana  stranke ništa ne spriječava da bude aktivan u radu Skupštine. Istakao je da i ukoliko on ima razloge zbog kojih želi da bude pasivan onda su oni isključivo  lične prirode.

Podsjećamo, na sjednici GO PDP koja je održana 14. juna odlukom koju je popisao Slavko Vučurević, Anđušić je isključen i iz Predsjedništva stranke. Istog dana donijeta je i odluka po kojoj odbornici ove stranke mogu davati izjave i imati medijske istupe isključivo uz saglasnost Predsjedništva GO PDP Trebinje.

S obzirom da su Anđušiću zabranjeni medijski istupi, postavlje se pitanje kako može komentarisati nešto čovjek koji ima zabranu davanje izjava bez saglasnosti stranke.

Zoran Anđušić rekao nam je da ne može ništa da komentariše, ali i da je on legalista koji poštuje odluke stranke, pa tako i ovu o zabrani medijskog nastupa.

Ono što je interesantjo jeste da je Anđušić i dalje član Glavnog odbora PDP-a iako je isključen iz Gradskog odbora.

Anđušić očekuje da vrh stranke, prije svega predsjednik Branislav Borenović riješe njegov problem i ovu situaciju.

Da li će do toga doći moglo bi se znati već sutra, obzirom da Borenović dolazi u Trebinje na zvanično predstavljanje kandidata opozicije za gradonačelnika Trebinja.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: