Čubrilović: Trebinje ima perspektivu i viziju za budućnost | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Čubrilović: Trebinje ima perspektivu i viziju za budućnost

Izvor: Radio Trebinje | Datum:18.01.2019.

Zamjenik gradonačelnika Trebinje Mirko Ćurić ima viziju kako unaprijediti život građana i stvoriti uslove za nove investicije – ocijenio je predsjednik Narodne skupštine RS Nedeljko Čubrilović, koji je današnju posjetu Trebinju otpočeo radnim sastankom u Gradskoj upravi.

„Raduje činjenica da Trebinje ima veliki napredak u stanogradnji – za samo godinu dana izgrađeno je preko 500 stanova za koje postoji tržište. I pojedine diplomate kupuju stanove u ovom gradu. I sve su to podaci koji govore da Trebinje živi i ima perspektivu i viziju za budućnost“, rekao predsjednik Narodne skupštine RS Nedeljko Čubrilović, nakon razgovora sa zamjenikom gradonačelnika Trebinja.

On je dodao da Trebinje na kvalitetan način rješava višak zaposlenih u lokalnoj upravi.

Zamjenik gradonačelnika Mirko Ćurić je rekao da Trebinje ima podršku republičkih institucija, koje su pozitivno ocijenili dosadašnji rad gradske uprave, kao i planove u budućnosti.


Čubrilović trenutno razgovara sa Lukom Petrovićem, generalnim direktorom ERS.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: