Ćurić: Mi se radom dokazujemo, nastavljamo dalje | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Ćurić: Mi se radom dokazujemo, nastavljamo dalje

Izvor: hercegovina press | Datum:02.02.2019.

Kandidat za gradonačelnika Trebinja Mirko Ćurić ozvaničio je danas početak kampanje uz podršku devet političkih partija i brojnih građana.

Ćurić je naglasio da nastavlja da radi zajedno sa svojim timom i da je za Snsd i koaliciju okupljenu oko ove partije svaki dan kampanja.

“Mi se radom dokazujemo i svih 365 dana u godini je u tom smislu kampanja”, kazao je Ćurić.

On je pobrojao brojne projekte koje je ova vlast realizovala ili nedavno započela, kao i one koji su tek u planu.

U protekle dvije godine uređen je gradski park, instaliran video nadzor, izgrađen vrtić “Srbija”, srednjoškolski centar je rekonstruisan. Pokrenuti su projekti navodnjavanja, vodosnabdijevanja, izgradnja zatvorenog bazena, uređenje Male potočine…

”Svi ovi projekti su vrijedni nekoliko desetina miliona KM, a novac smo obezbijedili iz budžeta grada, zahvaljujući vladama Srpske i Srbije, i energetskog sektora”, kaže Ćurić.

On je dodao da će u narednim danima početi radovi na izgradnji hendeka oko Starog grada, ali i izgradnja duhovnog centra u Mrkonjićima.

Očekuje se i rekonstrukcija puta Tjentište Foča za koji je novac obezbijedila Vlada Stbije.

“Želimo da Trebinje bude grad u koji će ljudi s radošću dolaziti i ostajati. Cilj nam je da podignemo standard i zadržimo svoje sugrađane, otvorimo nova radna mjesta”, kaže Ćurić.

On je dodao da je samo u prethodnoj godini u saradnji sa Fondom za zapošljavanje kroz različite projekte zaposleno 505 Trebinjaca.

Ćurić je pozvao na dostojanstvenu i mirnu kampanju.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: