Nevesinjski odbornici raspravljaće o radu javnih ustanova | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Nevesinjski odbornici raspravljaće o radu javnih ustanova

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:10.02.2019.

Na prvom ovogodišnjem zasjedanju Skupštine opštine Nevesinje koje je zakazano za 15. februar odbornici će razmatrati programe rada i poslovanja javnih ustanova za 2019. godinu.

Izvještaje su pripremili Dom zdravlja, Centar za informisanje i kulturu, Centar za socijalni rad, Narodna biblioteka, Dječiji vrtić i Turistička organizacija.Odbornici će se izjasniti i o Programu rada civilne zaštite

Na dnevnom redu sjednice je Prijedlog plana utroška namjenskih sredstava od naknada po osnovu prodaje šumskih drvnih sortimenata u 2019. godini. Predlaže se da planirana sredstva od 120.000 KM budu utrošena u sanaciju i održavanje lokalnih puteva i rashode za usluge zimske službe.

Odbornici će razmatrati i Program korištenja pašnjaka na Morinama koji je Opština Nevesinje napravila u saradnji sa predstavnicima poljoprivrednih proizvođača.

Na dnevnom redu sjednice su Prijedlog odluke o davanju zemljišta na korištenje JP „Protivgradna preventiva RS“ i Prijedlog odluke o finansiranju dijela troškova redovnog rada političkih stranaka zastupljenih u Opštinskom parlamentu za 2019. godinu.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: