Saopštenje SNSD-a: OPOZICIONI KANDIDAT SANJA | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Saopštenje SNSD-a: OPOZICIONI KANDIDAT SANJA

Izvor: SNSD | Datum:14.02.2019.

Saopštenje SNSD-a koje je stiglo na našu adresu, prenosimo u cjelosti:

"Očigledno je da opozicioni kandidat za gradonačelnika Trebinja  ne poznaje rad ni funkcionisanje Gradske uprave te da ima bujnu maštu.

On bi povećao plate, penzije,  zaposlio nezaposlene, finansirao preglede bolesnih, oživio privredu i pokrenuo investicije i sve bi to investirao iz budžeta Grada Trebinja.

Koliki bi trebao da bude taj budžet? Najmanje 80 miliona maraka. On spava i sanja.

Ističe da će iz Gradskog budžeta finansirati povećanje penzija i plata zadravstvenim radnicima. Zna i opozicioni kandidat da je to nemoguće, ali zamajava narod lažnim obećanjima i iskrivljenim podacima, kao što su radile i njegove partijske kolege dok su bili na vlasti.

Kada bi svakom penzioneru u Trebinju, a ima ih oko 8.500, kako je rekao, povećao penzije za, na primjer, 20 KM, samo na mjesečnom nivou za tu namjenu bi trebalo obezbijediti 170.000 KM, a na godišnjem 2.040.000 KM.

Voljeli bismo da građanima pojasni kako to planira da obezbijedi, a da  pritom ne nastavi koracima njegovog stranačkog kolege koji je rasprodao svu trebinjsku imovinu!? Očigledno je da jeftinim riječima pokušava da dobije bar 20 odsto glasova, jer je posljednjih dana postao svjestan da mu je i to prevelik zalogaj.

Dalje, obećava povećanje plata zdravstvenim radnicima i dodatni grant. Zna opozicioni kandidat da je to republička nadležnost. Ali eto, vjerovatno ga onaj koji ga iskorišćava za svoju ličnu promociju, nagovara da priča, najblaže rečeno – gluposti.

Koliko je neiskusan političar i lider govori i to što misli da bi s olakšicama u papirologiji privukli investitore. Mnogo više od toga treba. Mi na stvaranju povoljnog ambijenta radimo već dvije godine. I, na njihovu žalost, zadovoljni smo rezultatima.

Kaže da bi imali i oni saradnju sa Srbijom. Samo prije nekoliko dana njihov koalicioni partner iz SDS–a  Dragan Ćuzulan je toliko ružnih riječi izgovorio za predsjednika Aleksandra Vučića, a ne čusmo nijednom da to ovaj „ekonomski ekspert“ osudi. Čekao je mig od  istih onih pojedinaca koje već pomenusmo, ali ga ne bi.

Udara na projekte koji su ponos gradu i budućim generacijama – zatvoreni bazen i park. U vrijeme dok je njegova partija bila na vlasti krili su park  kao „zmija noge“ da posjetioci ne bi vidjeli to ruglo. Pogledajte sada. Ljepota, zelenilo, dječija graja, stranci koji se fotografišu da pokažu svijetu kakvu ljepotu imamo.

Što se tiče bazena, 50 godina se priča o njemu, ali niko nije imao hrabrosti da ga počne. Znamo da vam je teško. Tuđi rezultati zlonamjerne ljude uvijek bole i proganjaju, zato što to oni nisu mogli da  realizuju.

RADOM I SLOŽNO ZA BOLJE TREBINJE!

GRIŠ SNSD Trebinje"


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: