U Trebinju Ujedinjena Srpska formira klub odbornika | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

U Trebinju Ujedinjena Srpska formira klub odbornika

Izvor: rtrs | Foto: herceg tv | Datum:07.03.2019.

Već od prve naredne sjednice gradske skupštine u Trebinju Ujedinjena Srpska formiraće klub odbornika, saopšteneo je na pres-konferenciji Gradskog odbora ove stranke.

Kako je rečeno, klub odbornika će činiti Mijat Šarović, ranije jedini izabrani odbornik iz redova ove stranke, a pridružiće mu se Zdravko Kašiković, koji je napustio redove PDP, i Dušan Kovač, nezavisni odbornik u Skupštini grada koji je još prošle godine napustio SDS.

Zdravko Kašiković, dojučerašnji odbornik PDP, rekao je da je napustio stranku i priključio se Ujedinjenoj Srpskoj jer je nezadovoljan odnosom najvišeg rukovodstva stranke prema njemu kao dugogodišnjem članu .

- U posljednje vrijeme ni Borenović, ni Crnadak, nisu čak htjeli ni da mi se jave na telefon - rekao je Kašiković.

Kako će Mijat Šarović najvjerovatnije na izbornoj skupštini stranke biti izabran za predsjednika Regionalnog odbora Ujedinjene Srpske, Milan Kovač obavlja funkciju vršioca dušnosti predsjednika Gradskog odbora, a on je i naizgledniji kandidat za izbor na to mjesto.

Tako će od ponedjeljka, za kada je zakazana sjednica Gradske skupštine, pored SNSD, Ujedinjena Srpska jedina imati klub odbornika među strankama vladajuće većine u Trebinju.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: