Nevesinje: Odbornici danas o polugodišnjem izvršenju budžeta | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Nevesinje: Odbornici danas o polugodišnjem izvršenju budžeta

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:02.09.2015.
Na današnjoj sjednici SO Nevesinje odbornici će razmatrati Izvještaj o realizaciji budžeta Opštine za šest mjeseci 2015. godine. Prema podacima Opštinskog odjeljenja za finansije  u ovom periodu u opštinsku kasu se slilo 2.712.000 KM što je 43% u odnosu na plan budžeta.

Na dnevnom redu sjednice je Informacija o stanju bezbjednosti na području opštine,te izvještaji o radu inspekcijskih službi i komunalne policije za protekli period 2015. godine. Odbornici će se upoznati i sa informacijama o problemima snabdijevanja električnom energijom i gazdovanjem  šumama na području opštine.

Opštinsko odjeljenje za prostorno uređenje i stambeno komunalne poslove pripremilo je nekoliko prijedloga odluka koji će biti ponuđeni odbornicima na razmatranje.

Među preostalim tačkama dnevnog reda su  Prijedlog odluke o  finansiranju političkih partija zastupljenih u Opštinskom parlamentu, Izvještaj o ostvarivanju programa rada SO Nevesinje, Prijedlog procjene sredstava potrebnih za jesenje održavanje puteva, Informacija o statusu Opšte zemljoradničke zadruge Nevesinje i Izvještaj o radu  civilne zaštite.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: