NEVESINJE: Održana 27. sjednica opštinskog parlamenta | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

NEVESINJE: Održana 27. sjednica opštinskog parlamenta

Izvor: RADIO NEVESINJE | Datum:06.07.2019.

Na 27. redovnom zasjedanju Skupštine opštine Nevesinje usvojeni su izvještaji o stanju u oblasti informisanja i radu Teritorijalne vatrogasne jedinice i informacije o gazdovanju šumama i zaštiti životne sredine.

Na sjednici je usvojena i Odluka o izmjeni i dopuni poslovnika o radu Skupštine opštine Nevesinje. Prema usvojenoj odluci Opštinski parlament uvodi praksu sistematičnog razmatranja strateških dokumenata i izvještaja.

Bez veće rasprave usvojena je Odluka o otpisu spornih potraživanja opštine Nevesinje od fizičkih i pravnih lica zaključno sa 31.12.2018. Načelnik Odjeljenja za finansije Zorka Umićević rekla je da ukupan dug iznosi 24 252 KM i da zbog zastarijevanja nema pravnih mehanizama za naplatu.

Odbornici su imenovali Jelenu Kapor za novog člana Komisije za izbor i imenovanje i Komisije za nagrade i priznanja, a Miljana Sprema za člana Opštinske izborne komisije Nevesinje.



Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: