U Nevesinju održan Opštinski sabor PDP-a | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

U Nevesinju održan Opštinski sabor PDP-a

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:03.10.2015.

U Nevesinju je sinoć održan Opštinski sabor Partije demokratskog progresa kojem su prisustvovali i predsjednik i potpredsjednik  PDP-a Mladen Ivanić i Slavko Vučurević.

Nakon izvještaja o radu između dva sabora prisupilo se izboru članova Opštinskog i Nadzornog odbora. Novoizabrani Opštinski odbor PDP-a u narednom periodu izabraće i predsjednika.

Lider PDP-a Mladen Ivanić rekao je da je ova partija od osnovanja imala uspone i padove ocjenjujući da su posljednji opšti izbori pokazali da je težak period prošao.

 - Uz nas su ostali čestiti i odgovorni ljudi koji su u partiji iz uvjerenja, a ne iz ličnih interesa - istakao je Ivanić. 

Govoreći o aktuelnim političkim dešavanjima u BiH, Ivanić je rekao da SNSD pokušava proturiti „praznu priču“ o nacionalnoj izdaji predstavnika RS u zajedničkim organima što niko razuman ne može prihvatiti. Ivanić očekuje da će Savez za promjene na narednim lokalnim izborima imati zajedničke kandidate za prve ljude opština i gradova.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: