SLAĐANA SKOČAJIĆ IZABRANA ZA ZAMJENIKA GRADONAČELNIKA | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

SLAĐANA SKOČAJIĆ IZABRANA ZA ZAMJENIKA GRADONAČELNIKA

Izvor: SRNA | Datum:02.10.2019.

Diplomirani ekonomista Slađana Skočajić izabrana je na današnjoj sjednici Skupštine grada Trebinja za zamjenika gradonačelnika najjužnijeg grada Republike Srpske.

Skočajićeva je izglasana tajnim glasanjem, a gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić rekao je da ta pozicija pripada SNSD-u, čiji je član i Skočajićeva, ali da to nije presudilo.

"Bez obzira na političku opciju, osoba koja se predlaže i koja treba da bude na toj poziciji treba da ima uspjehe i u nekom prethodnom periodu. Smatramo da današnji prijedlog ispunjava sve uslove", rekao je Ćurić.

Odbornik trebinjskog Poligrafa Zoran Anđušić rekao je da je bilo i vrijeme da se konačno imenuje zamjenik gradonačelnika Trebinja.

"Smatram da će ta osoba obavljati čestito taj posao i biti u službi građana Trebinja i dobrobiti grada Trebinja", rekao je Anđušić.

Dva odbornika DNS-a Petar Ivanković i Bojan Šapurić sjednicu su napustili prije glasanja, uz obrazloženje da je prekršen koalicioni dogovor. Oni nisu željeli dati izjave za medije.

Skočajićeva je od 2001. godine profesor Poslovne informatike i ekonomske grupe predmeta u Centru srednjih škola u Trebinju. Potpredsjednik je Udruženja prijatelja Trebinja i član inovatora istočne Hercegovine i trebinjske "Prosvjete".

Skočajićeva je dobitnik mnogih priznanja iz oblasti ekonomije, a više puta je nagrađivana od Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

"Odlučila sam da napustim učionicu i da pokažem da ono što sam u teoriji govorila može da se realizuje na terenu", rekla je Skočajićeva i ocijenila da je na čelu Trebinja dobar tim i da joj je zadovoljstvo što će biti njegov dio.



Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: