Sukob hercegovaca u Skupštini RS: Petrović i Govedarica razmijenili teške riječi | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Sukob hercegovaca u Skupštini RS: Petrović i Govedarica razmijenili teške riječi

Izvor: Herceg TV | Foto: Trebinje Lajv | Datum:21.10.2015.

Jučerašnju posebnu sjednicu Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj se raspravljalo o radu predstavnika Republike Srpske u zajedničkim institucijama Bosne i Hercegovine, dodatno su zanimljivom učinili narodni poslanici SNSD-a i SDS-a iz Hercegovine koji su u večernjem dijelu zasijedanja razmijenili teške riječe.

Verbalni sukob u parlamentu odgirao se između generalnog sekretara SNSD-a Luke Petrovića i šefa kluba poslanika SDS-a Vukote Govedarice, koji su, očigledno, jedan drugom imali puno toga da kažu i objasne. Petrovića je vidno iznerviralo dobacivanje Govedarice za vrijeme njegovog izlaganja. Iziritiran dobacivanjem Petrović ga je u jednom trenutku nazvao "seljakom iz Gacka" zbog čega je dobio opomenu od predsjednika Narodne skupštine Nedeljka Čubrilovića.

Odmah je reagovao Govedarica koji je od Petrovića zatražio da uvredu povuče i javno mu se izvini.

- To mi možete reći u holu, ali ne u sali Parlamenta, jer morate poštovati ovu instituciju. Ukoliko se ne izvinite, naša komunikacija će biti kako ste je vi postavili, a to ćemo, ako treba, rješavati van ove sale - poručio je Govedarica.

Petrović je na to rekao da Govedarici nije rekao ništa loše, ističući "da seljak biti nije nikakva uvreda".


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: