Ministar Srebrenka Golić u posjeti gradu Trebinje | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Ministar Srebrenka Golić u posjeti gradu Trebinje

Izvor: Vlada Republike Srpske | Datum:18.10.2019.

Ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić sastala se danas, u Trebinju, sa gradonačelnikom ovog grada Mirkom Ćurićem. Na sastanku se razgovaralo o projektima i programima koji se trenutno realizuju u gradu Trebinje, naglasivši da je u protekle tri godine realizovano ili je u toku 65 infrastrukturnih projekata i 32 socijalna programa.

Ministar Golić je pohvalila nastojanja gradske uprave da Trebinje učini atraktivnom turističkom destinacijom, ali i napore da obezbijedi što bolji standard svojim građanima.

Ministar Golić i gradonačelnik Ćurić su razgovarali i o realizaciji projekata iz oblasti energetske efikasnosti, kao i o nastajanju gradske uprave i lokalnog komunalnog preduzeća da poboljšaju sistem  upravljanja otpadom u ovom gradu, kroz izgradnju reciklažnog postrojenja.

Sastanku je prisustvovao i državni sekretar u Ministarstvu zaštite životne sredine Srbije Ivan Karić, kojem su se ministar Golić i gradonačelnik Ćurić zahvalili za svu pomoć Vlade Srbije koja je upućena gradu Trebinje.




Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: