Neosnovane Vukanovićeve optužbe protiv rukovodstva HET-a | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Neosnovane Vukanovićeve optužbe protiv rukovodstva HET-a

Izvor: SRNA | Datum:28.11.2019.

Okružno javno tužilaštvo Trebinje odbacilo je krivičnu prijavu koju je podnio Nebojša Vukanović protiv dijela rukovodstva Hidroelektrana na Trebišnjici /HET/, ocijenivši je neosnovanom.


Srna saznaje da su iz trebinjskog Tužilaštva naveli da nema dokaza da su direktor HET-a Gordan Mišeljić, izvršni direktor za proizvodnju i tehničke poslove Ilija Tamindžija i direktor za pravne i ekonomske poslove Ljubo Vuković počinili krivična djela zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja i nesavjestan rad u službi.

Prema saznanjima Srne, Okružno javno tužilaštvo donijelo je naredbu da se obustavi istraga protiv Mišeljića, Tamindžije i Vukovića, jer nema dokaza da su počinili navedena krivična djela niti bilo koja druga.

Tamindžija, koji je i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, rekao je Srni da je "nedopustivo Vukanovićevo konstantno širenje neistina i obmanjivanje građana Srpske".

"U nedostatku sopstvenih kvaliteta, Vukanović već godinama svoj imidž kreira na neosnovanim optužbama i izmišljotinama na račun onih koji, za razliku od njega, iza sebe imaju projekte i rezultate", istakao je Tamindžija.

On je naglasio da "narodni poslanik i takozvani novinar Vukanović nikada ništa nije uradio za Republiku Srpsku i njene građane i da je krajnje vrijeme da kao i ostali počne da polaže račune onima koji su ga birali".

"NJegova politika do sada se zasnivala samo na obmanama i zabavljanju širokih narodnih masa", poručio je Tamindžija.
Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: