Pred gradom veliki planovi | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Pred gradom veliki planovi

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:24.12.2019.

Godina na izmaku bila je više nego uspješna za grad Trebinje - realizovani su brojni projekti i investicije, kojih će naredne godine biti još više, rekao je Srni gradonačelnik Mirko Ćurić nakon radnog sastanka koji je sinoć održan u trebinjskom Kulturnom centru.

Na ovom sastanku sumirani su rezultati iz prethodnog perioda i prezentovani planovi za naredni, a prisustvovali su svi direktori javnih ustanova i preduzeća, načelnici gradskih odjeljenja, kao i odbornici Skupštine grada Trebinja.

Ćurić je Srni rekao su svi ti ljudi zaslužni za uspjeh grada Trebinja.

"Uvijek može bolje, ali ne možemo da ne budemo nezadovoljni, nego smo možda čak i više nego zadovoljni postignutim rezultatima", rekao je Ćurić.

On je naveo da se mora uzeti u obzir da je grad Trebinje imao finansijske probleme jer Hidroelektrana "Plat" i dalje ne radi, ali su, bez obzira na to, u gradu pokrenuti brojni programi.

"U protekle tri godine pokrenuli smo više od 30 programa i nijedan nije zaustavljen, a nastavljene su i investicije", rekao je Ćurić.

Ćurić je istakao da su brojni investitori zainteresovani za Trebinje i žele da ulažu u ovaj grad, pred kojim su veliki planovi za 2020. godinu.

"Svi koji smatraju da nešto nije dobro u Trebinju moraju imati i konačno rješenje - na opstrukcije se nećemo obazirati", poručio je Ćurić.

Generalni direktor "Elektroprivrede Republike Srpske" Luka Petrović rekao je da u Trebinju vlada dobra atmosfera koja ovaj grad vodi naprijed.

"Najbitnija je dobra komunikacija među svima nama. Ta dobra komunikacija stvoriće nove ideje koje Trebinje zaslužuje", rekao je Petrović obraćajući se prisutnima.



Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: