Politički magazin Trougao (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Politički magazin Trougao (VIDEO)

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:18.11.2015.

I u ovom izdanju političkog magazina "Trougao", kao i u prethodna dva, smo se potrudili i istražili zanimljive, bitne pa i tužne priče.

Donosimo Vam priču o porodici Bulajić iz Nevesinja, priču koja se u današnje vrijeme čini nemogućom, priču koja potvrđuje loš odnos države i vlasti prema porodicama poginulih boraca. Naime, petoro mladih Bulajića na samom kraju prošlog rata ostalo je bez oca koji je dao život za Republiku Srpsku. Njihova majka Ljuba nastavlja herojsku borbu koju i danas vodi zajedno sa svoje petoro djece. Niko od Bulajića nema stalan posao, stambeno pitanje im nije riješeno i onda postavljamo pitanje: kako je sve ovo moguće u vremenu kada svakodnevno slušamo priče političara koji, kako kažu, vode brigu o ovoj kategoriji stanovništva.

Takođe, odgovaramo na pitanje da li se gasi srpska opština sa prve borbene linije, donosimo priču iz Istočnog Mostara. dr Predrag Simić odgovara na optužbe porodice da snosi odgovornost za smrt medicinske sestre Tamare Runjevac. Donosimo i priču o političkim prepucavanjima SNSD-a i SDS-a u Nevesinju.


POGLEDAJTE EMISIJU:



Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: