Višković danas i sa rukovodstvom hidroelektrana | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Višković danas i sa rukovodstvom hidroelektrana

Izvor: SRNA | Foto: SRNA | Datum:28.01.2020.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković razgovaraće danas u Trebinju sa rukovodstvom Hidroelektrane Dabar i Hidroelektrana na Trebišnjici.

Iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose sa javnošću saopšteno je da će sastanak biti održan u prostorijama "Hiodroelektrana na Trebišnjici".

Na početku sastanka koji je zakazan za 8.45 časova biće omogućeno snimanje kadrova, a nakon njegovog završetka predviđene su izjave za medije.

U 10.00 časova Višković će posjetiti mjesto Marić Međine, gdje je u toku obnova magistralnog puta LJubinje-Trebinje.

Kamermanima i fotografima biće omogućeno snimanje kadrova.

Premijer Srpske će u 10.10 časova u trebinjskom naselju Mrkonjići posjetiti mjesto izgradnje pravoslavnog duhovnog centra, a nakona obilaska predviđene su izjave za medije.

U 11.00 časova Višković će u zgradi opštine LJubinje razgovarati sa rukovodstvom lokalne zajednice, nakon čega su predviđene izjave.

Višković će se u 13.30 časova u zgradi opštine u Berkovićima sastati sa rukovodstvom opštine, nakon čega su predviđene izjave.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: