SNSD Trebinje: Vukanović ponovo dotakao dno – Ni Mrkonjići mu nisu sveti | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

SNSD Trebinje: Vukanović ponovo dotakao dno – Ni Mrkonjići mu nisu sveti

Izvor: SNSD Trebinje | Foto: Herceg TV | Datum:29.01.2020.

Na mejl adresu redakcije Herceg televizije stiglo je saopštenje Saveza nezavisnih socijaldemokrata - Gradski odbor Trebinje, koje prenosimo u cjelosti:

"Jadno je i bijedno Nebojša Vukanoviću što ne birajući ni mjesto ni vrijeme šalješ poruke mržnje i pokazuješ sopstveni jad i ogorčenost sa najsvetijeg mjesta u Hercegovini, rodne grude Svetog Vasilija Ostroškog i Tvrdoškog!

Još jednom si pokazao da ti ništa nije sveto i da si se zarad bolesnih ambicija spreman spustiti toliko nisko da ni sam ne vidiš dno u kojem plivaš.

Umjesto da se pokloniš i pomoliš, da vjernom narodu hercegovačkom pošalješ poruku Hristove ljubavi i poštovanja, sa najsvetije srpske zemlje, ti si vrijeđao, prekidao, dobacivao i neprimjereno se ponašao prema delegaciji Vlade Republike Srpske na čelu sa premijerom.

U pokušaju da poniziš sve Hercegovce i Hercegovinu uspio si samo u jednom – da ogoliš sebe i pokažeš ko si i šta si - prazna ljuštura koja odzvanja.

Ali na tvoju praznu zvonjavu već smo oguglali. Poručujemo ti samo jedno – zvoni koliko hoćeš ali se drži dalje od srpskih pravoslanih svetinja i časnih, neukaljanih mjesta.

Nisi dostojan!"


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: