Socijalistička Partija Trebinje: Vukanović izrazio nepoštovanje prema svetom mjestu i SPC | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Socijalistička Partija Trebinje: Vukanović izrazio nepoštovanje prema svetom mjestu i SPC

Izvor: SRNA | Foto: https://www.facebook.com/pg/trebinjesocijalistickapartija | Datum:29.01.2020.

Gradski odbor Socijalističke partije /SP/ Trebinje osudio je nastup i djelovanje narodnog poslanika Nebojše Vukanovića prilikom posjete premijera Republike Srpske Radovana Viškovića Pravoslavnom duhovnom centru u Mrkonjićima.

"Tom prilikom Vukanović je svojim ponašanjem izrazio nepoštovanje, prvo, prema mjestu na kom se nalazio i prema Srpskoj pravoslavnoj crkvi, a zatim i prema predstavnicima duhovnog i javnog života, a sve s ciljem sticanja političkih poena", ističe se u saopštenju iz trebinjskog odbora SP-a.

Poslanik SDS-a Nebojša Vukanović juče je svojim pitanjima neprimjerenim svetom mjestu na kojem se nalazio pokušao da isprovocira premijera Republike Srpske Radovana Viškovića prilikom posjete Mrkonjićima, rodnom mjestu Svetog Vasilija Ostroškog i lokaciji gdje se gradi pravoslavni duhovni centar.

Igumanija Pavla je ukazala da svi moraju znati da je ta lokacija duhovni centar i da se mora voditi računa kakva pitanja se postavljaju. "Pitanja iz domena politike postavljajte na drugom mjestu", poručila je igumanija Pavla.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: