Na dnevnom redu 33. Sjednice SO Nevesinje Programi rada načelnika i javnih ustanova | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Na dnevnom redu 33. Sjednice SO Nevesinje Programi rada načelnika i javnih ustanova

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:15.02.2020.

Na narednoj sjednici Skupštine opštine Nevesinje koja je zakazana za utorak, 18. februara odbornici će razmatrati Program rada načelnika i opštinske uprave za 2020. godinu. Na predloženom dnevnom redu su i programi rada i finansijskog poslovanja javnih ustanova čiji je osnivač Opština Nevesinje−Centra za socijalni rad, Dječijeg vrtića, Centra za informisanje i kulturu, Turističke organizacije i Narodne biblioteke. Biće razmatran i Program rada Štaba civilne zaštite.

Odbornici bi trebalo da donesu odluku o finansiranju dijela troškova redovnog rada političkih stranaka zastupljenih u Opštinskom parlamentu, kao i rješenje o imenovanju Savjeta za bezbjednost saobraćaja na području opštine Nevesinje.

U skladu sa Zakonom o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti Skupština opštine je u obavezi da utvrdi godišnji program mjera za sprečavanje i suzbijanje zaraznih bolesti, te sistematske preventivne dezinsekcije i deratizacije. Odjeljenje za privredu i društvene djelatnosti pripremilo je godišnje programe i planove o kojima će se izjasniti i odbornici.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: