SNSD Trebinje: Slavku Vučureviću ocjena jedan | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

SNSD Trebinje: Slavku Vučureviću ocjena jedan

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:15.01.2016.

Nakon sinošnjeg aktuelnog intervjua na Herceg Televiziji u kojem je gost bio gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević danas se saopštenjem oglasio i Gradski odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata u Trebinju.


Trebinjski SNSD ocjenjuje da cijeli mandat Vučurevića na mjestu gradonačelnika "obilježavaju teške riječi, uvredljive i opasne kvalifikacije". Saopštenje prenosimo u cjelosti:

Pune tri godine vladavine aktuelnog gra(n)donačelnika Trebinja Slavka Vučurevića obilježavaju teške riječi, uvredljive i opasne kvalifikacije, stvaranje atmosfere podjela i sukoba, uz potpuno neznanje i nesposobnost da se Grad vodi u pozitivnom smjeru.

Sve promašaje sopstvene politike prebacuje na druge, proizvodeći nove afere. Crvena linija opasnih i uvredljivih izjava je odavno pređena. Posljednji u nizu, „intervju“, je pokazao da Slavko nema šta da kaže i ponudi. U dvadesetominutnom razgovoru je iznio čitavu lavinu optužbi i uvreda, pomenuvši SNSD, barem, trideset puta.

Jeftina, isprazna, populistička retorika, se ponavlja tokom čitavog mandata. Želja da se postane veliki, da se postane „zvijezda grada“ ne presušuje. I što više priča i iznosi gomilu besmislenih kvalifikacija i uvreda, to mu je rejting sve manji i manji. Građani Trebinja su takvu politiku odavno prepoznali i ocijenili, još, na izborima 2014. godine, a konačan sud i zaključnu ocjenu će dati oktobra ove godine.

Proći će kao i „zvijezde granda“, koje je doveo da „zabave“ narod. Sablasno prazna dvorana i nešto mladih maloljetnika najbolje govore koju ocjenu će imati na kraju mandata.

Za „zvijezde granda“ i „zvijezdu grada“ ocjena nedovoljan. Sjedi Slavko JEDAN!!!


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: