PDP odgovorio SNSD-u: Zapjevaće uskoro Zvijezde Pudarice | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

PDP odgovorio SNSD-u: Zapjevaće uskoro Zvijezde Pudarice

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:15.01.2016.

Gradski odbor Partije demokratskog progresa Trebinje reagovao je večeras na saopštenje za javnost trebinjskog GO SNSD-a. I saopštenje PDP-a prenosimo u cjelosti:


„Posljednje saopštenje GO SNSD Trebinje evidentan je dokaz da su dodikovci doživeli težak sudar sa političkom realnošću, što je prouzrokovalo njihovu totalnu amneziju.

Frazeologija kojom se služe je toliko ofucana da ne bi imala prođu ni u nekoj afričkoj zabiti. Nešto brzo zaboraviše da su grad doveli do prosjačkog štapa, pa atakuju na sve one koji Trebinju vraćaju sjaj i dostojanstvo.

Riječi gradonačelnika Slavka Vučurevića, u intervjuu na koji se pozivaju, ili nisu dobro čuli, ili nisu htjeli da ih čuju. Lijepo je čovjek objasnio šta je sve pokrala ili uništila njihova organizovana kriminalna horda, a šta je sve u gradu urađeno i unapređeno u posljednje tri godine, bez njih, naravno.

Govore o nečijem neznanju i nesposobnosti da se vodi grad, ali bez ijednog argumenta. Najvažnija stavka im je broj posjetilaca u sportskoj dvorani. I tu su se malo njihovi brojači preračunali.

Ali, dobro, možda im matematika nije tako jaka strana kao njihovom vođi. Zato im i jeste lider. Nije lako vilu od dva-tri miliona maraka kupiti za 700 hiljada. Treba to bogami znati, a i pare nabaviti (čitaj: od naroda ukrasti). Treba biti pravi finansijski velemajstor, pa sirotom, nezaposlenom sinu otplatiti kredit od tri miliona maraka.

Govore esenesdeovci da Vučurević želi postati zvijezda grada. Vremenski su malo zaostali, jer on to i jeste. Narod je tako odlučio. No, bojimo se da će mu uskoro slavu potamniti „Zvijezde Pudarice“. Ko ne zna, Pudarica je ona zgrada sa rešetkama gdje smještaju nestašne.

Mi očekujemo da će tamo u najskorije vrijeme zapjevati Bajin, najmanje oktet, a dobro obavješteni kažu i čitavi hor. Nemamo ništa protiv, ali samo da se registruju uz PEČAT VLADE. Bez toga ništa.“


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: