Nenad Nešić u dvodnevnoj posjeti odborima DNS-a u Hercegovini | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Nenad Nešić u dvodnevnoj posjeti odborima DNS-a u Hercegovini

Izvor: Herceg TV | Datum:30.05.2020.

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić boravi u dvodnevnoj posjeti odborima ove stranke Hercegovini.

Danas se sastao sa članstvom u Nevesinju, Ljubinju i Trebinju. Nešić je u izjavi medijima rekao da je najzadovoljniji odborom u Nevesinju, dodajući da će DNS na narednim lokalnim izborima u Hercegovini sada je već izvjesno imati svog kandidata u Ljubinju Rista Mićića.

Što se tiče nedavnih dešavanja u gradskom odboru Trebinje, Nešić je rekao da je stanje u ovom odboru stabilno. Nešić od ovog odbora očekuje da će ove godine biti nadmašeni rezultati od prošlih izbora, a na koji način će ovaj odbor nastupati na narednim izborima, ovu odluku će vrh stranke donijeti samostalno, a saradnju će ponuditi prvo SNSD-u.

Prema Nešićevim riječima DNS će imati u najmanje 10 opština i gradova svoje kandidate za gradonačelnike i načelnike. Sigurno je da će DNS imati svog kandidata za gradonačelnika Prijedora.

„Niko iz DNS-a iz Trebinja nije isključen, a za predjsednika povjereništva ove stranke u Trebinju u narednom periodu biće izabran Jovica Vlatković" zaključio je Nešić.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: