Drašković odbrusio Šaroviću i Vukanoviću: Ja ne idem sa vama! | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Drašković odbrusio Šaroviću i Vukanoviću: Ja ne idem sa vama!

Izvor: Herceg TV | Datum:01.06.2020.

Privrednik Rodoljub Drašković danas je demantovao Mirka Šarovića koji ga je svrstao u opozicione redove i poručio i njemu i Nebojši Vukanoviću da mu ne pada na pamet da prilazi opozicionom bloku jer se po idejama i razmišljanjima potpuno razlikuje od njih.

 

“Ja vodim Narodni pokret Hercegovine koji se razlikuje po svom shvatanju društvene stvarnosti i od pozicije i opozicije i to podrazumijeva da nema nikakve koalicije”, rekao je Drašković Herceg televiziji.
On je dodao da je ušao u politiku kako bi bio lider i obezbijedio narodu bolje uslove za život i rad i da ne namjerava da se prikloni nikom niti da se bori za interese opozicije.
“Ja sa narodom idem da obezbjedim narodu bolji život u Hercegovini, da vraćam mladost u Hercegovinu, da nastavim izgradnju Hercegovine i da obezbijedim trajno bolji život na ovim prostorima”, rekao je Drašković.

Objasnio je da on ne može da bude kandidat jer on lično vodi narodni pokret.
Dodao je da neće biti nikakve trgovine i da ima dosta mladih i kvalitetnih ljudi koji hoće da se priključe Pokretu za Hercegovinu u kome su prepoznali prave vrijednosti.
Na taj način jasno je stavio do znanja i Šaroviću i Vukanoviću da na njega i njegovu infrasteukturu, ugled i kapital ove jeseni ne mogu da računaju.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: