Foča: Usvojeni izvještaji inspekcija i opštinskih ustanova | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Foča: Usvojeni izvještaji inspekcija i opštinskih ustanova

Izvor: Radio Foča | Datum:05.06.2020.

Na jučerašnjoj sjednici SO Foča usvojeni su izvještaji o radu u prošloj godini inspekcije za hranu i veterinarske, tržišne inspekcije, urbanističko-građevinske, vodne inspekcije i komunalne policije.

Odbornici su podržali izvještaje o radu u prošloj i programe rada za ovu godinu Centra za kulturu i informisanje, Doma zdravlja, Centra za socijalni rad, Muzeja „Stara Hercegovina“ i Turističke organizacije.

Usvojene su izmjene i dopune regulacionog plana „Brod na Drini“ na zahtjev preduzeća „Nešković“ iz Bijeljine, koje planira izgradnju poslovnih objekata na dvije lokacije na lijevoj obali Drine- pored benzinske pumpe na Brodu i pored Južnog mosta slobode na ulazu u Foču.

Skupština je usvojila i izmjene i dopune odluke o kućnom redu u stambenim zgradama, kojima se preciznije reguliše način održavanja i korišćenja zajedničkih prostorija i propisuju obaveze kako stanarima, tako i svim korisnicima dvorišta ispred zgrada.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: