Trebinje: Rejting gradonačelnika Mirka Ćurića 51 odsto, SNSD najjača partija | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Trebinje: Rejting gradonačelnika Mirka Ćurića 51 odsto, SNSD najjača partija

Izvor: Portal Alternativne TV | Datum:16.06.2020.

Trećina građana u Republici Srpskoj i dalje najviše vjeruje SNSD, čiji je rejting u blagom porastu u odnosu na period od prije dvije godine, pokazuje istraživanje javnog mnjenja.

U istraživanju u kojem je učestvovalo 1.000 ispitanika, 78 odsto anketiranih u Trebinju je reklo da će sigurno ili vjerovatno glasati.

Više od jedne trećine ispitanika neodlučna u tome kome bi dali svoj glas.

Sudeći po rezultatima ovog istraživanja, sve stranke trenutno bilježe ogroman pad u Trebinju. Tako SNSD, čiji je rejting prije dvije godine u tom gradu iznosio 52,47 odsto, danas iznosi 35,10 odsto. Sličan pad bilježe i druge stranke, a iznenađenje je DEMOS, čiji je rejting u tom gradu trenutno veći od DNS, US i NDP.

Rejting aktuelnog gradonačelnika Mirka Ćurića je 51 odsto.

Rejting biznismena Rodoljuba Draškovića, koji je nedavno osnovao vlastitu stranku pod nazivom Hercegovački narodni pokret – Rodoljub Drašković je 39 odsto i trenutno je najozbiljnija konkurencija SNSD kada je u pitanju mjesto gradonačelnika Trebinja.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: