Trebinjski SNSD spremno u izbornu trku | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Trebinjski SNSD spremno u izbornu trku

Izvor: Herceg RTV | Datum:17.06.2020.

Kako saznajemo iz trebinjskog SNSD -a. Prošle sedmice na sastanku gradskog izbornog štaba za predsjednika izabran je Luka Petrović, generalni sekretar ove stranke.

Njegovi potpredsjednici su Aleksandar Bodiroga potpredsjednik Republičke organizacije Mladih socijaldemokrata  i Srđan Simović potpredsjednik SNSD-a Trebinje, a za sekretara izbornog štaba imenovan je Borislav Grubač.


Iz ove stranke kažu da su spremni za lokalne izbore koji su pomjereni za novembar ove godine. Luka Petrović za Herceg televiziju je izjavio, da je ovo još jedan izborni ciklus gdje će SNSD ponovo pokazati da je najstabilnija i najjača politička opcija kako u Hercegovini tako u cijeloj Republici Srpskoj. Tokom naših mandata, mi našu dužnost obavljamo časno i pošteno, radimo za dobrobit stanovnika Hercegovine i Republike Srpske. To će naši glasači i simpatizeri nagraditi kao i svih prethodnih godina, a mi ćemo nastaviti da gradimo, stvaramo i radimo za dobrobit Republike Srpske i za dobrobit naše Hercegovine, ove godine kao nikada do sada imamo veliku podršku mladih ljudi koji su ove ili prošle godine punoljetstvom stekli pravo glasa,a koji će biti uključeni u obavljanju neke od funkcija u izbornom štabu SNSD Trebinje, mi ćemo djelima pokazati da su svoj glas i podršku dali najboljoj i najvećoj političkoj opciji u Republici Srpskoj, rekao je gen.sek Luka Petrović u telefonskom razgovoru za Herceg televiziju.

Izbori bilo da su 04.10 ili 15.11. Mi smo spremni...


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: