Nevesinjski odbornici 24. juna nastavljaju rad | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Nevesinjski odbornici 24. juna nastavljaju rad

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:18.06.2020.

Nakon četvoromjesečne pauze zbog epidemiološke situacije u Republici Srpskoj nevesinjski odbornici u srijedu 24. juna nastavljaju rad.

Na predloženom dnevnom redu 34. redovne sjednice su završni račun za 2019. godinu i Nacrt rebalansa budžeta za 2020. godinu. Odbornici će razmatrati izvještaje Doma zdravlja Nevesinje i javnih preduzeća „Vodovod“ i „Komus“. Policijska stanica Nevesinje pripremila je informaciju o stanju bezbjednosti za prošlu godinu, a opštinsko Odjeljenje za privredu i društvene djelatnosti upoznaće odbornike sa stanjem u oblasti poljoprivrede i predstaviti program razvoja ove privredne grane u tekućoj godini.

Na dnevnom redu sjednice su Izvještaj o radu inspekcijskih službi i komunalne policije, Program izgradnje i održavanja lokalnih puteva i ulica i Informacija o radu Pravobranilaštva RS sa sjedištem u Trebinju.

Odbornici bi trebalo da donesu i nekoliko odluka iz oblasti prostornog planiranja vezanih za regulacione planove „VE Trusina“, „Vitli“ i „Lapčevine“ i da utvrde iznos komunalne takse i rente za 2020. godinu.

Početak sjednice u Velikoj sali SO Nevesinje najavljen je za 10 časova.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: