Foča: U četvrtak zasjeda lokalni parlament | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Foča: U četvrtak zasjeda lokalni parlament

Izvor: Opština Foča | Foto: Opština Foča | Datum:30.06.2020.

Prijedlog odluke o zaduženju Opštine Foča emisijom hartija od vrijednosti i razrješenje načelnika Odjeljenja za opštu upravu i imenovanje vršioca dužnosti, među najvažnijim su tačkama dnevnog reda 39. sjednice Skupštine opštine Foča, koja će se održati u četvrtak, 2. jula.

Na  dnevnom redu su i Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama odluke o komunalnim taksama i Prijedlog odluke o određivanju radnog vremena trgovinskih i zanatskih djelatnosti na području opštine.

Odbornici će razmatrati izvještaj o radu Javne zdravstvene ustanove „Apoteka Foča“ za prošlu godinu, kao i informaciju o stanju i aktuelnoj finansijskoj situaciji u toj ustanovi.

Uz izvještaj načelnika opštine Foča o radu u organima u preduzećima koja obavljaju komunalne djelatnosti, pred odbornicima će se naći i izvještaji o realizaciji Strategije razvoja opštine Foča i realizaciji Plana rada Opštinske uprave, te o radu Pravobranilaštva Republike Srpske za prošlu godinu.

Za dnevni red predloženo je više informacija, među kojima su i informacije o stanju privrede i stanju zaposlenosti na području opštine Foča.

Skupštinsko zasjedanje počeće u 9.00 časova, u sali Gradskog pozorišta.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: