PDP odgovorio Luki Petroviću: Nama za pobjedu ne trebaju opštinski makaroni ni republički papci | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

PDP odgovorio Luki Petroviću: Nama za pobjedu ne trebaju opštinski makaroni ni republički papci

Datum:03.02.2016.

pdp2

Povodom gostovanja narodnog poslanika i generalnog sekretara SNSD - Luke Petrovića u emisiji "Aktuelni intervju" na Herceg Televiziji, saopštenjem za javnost oglasio je Gradski odbor PDP Trebinje.
Saopštenje prenosimo u cjelosti:

Praznoslov Luke Petrovića na Herceg Televiziji konačno je ogolio svu amoralnost i perfidnost djelovanja SNSD-a. Luka je još jednom nesvjesno objelodanio da je narod osiromašio, i materijalno i duhovno, samo zahvaljujući nečasnim radnjama njegove partije. Ali,i siromašan narod pamti i uzvraća. Pamti sve esenesdeovske zakulisne obilaznice i zaobilaznice, ali i iz kružnog toka se jednom mora izaći. Prirodno zbunjeni Luka, pored ostalog, nesuvislo je novinaru izjavio da je „PDP potpuno ugašen u Trebinju“. Izrekao i bogami, neočekivano ostao živ. Evo, mi ga prijateljski pozdravljamo i poručujemo mu da nikada zdraviji i za izbore spremniji nismo bili i da nam za oktobarsku pobjedu neće biti potrebni, kao nekoć njima, opštinski makaroni, ni republički papci.
Nema potrebe da ponavljamo sve ono što je naš predsjednik i gradonačelnik Slavko Vučurević, u emisiji prije Lukinog glagoljanja, nabrojao na konto Dodika i njegovih sljedbenika. A,tačku na sav taj grabež staviće oni koji su se napokon odvažili da se izbore sa kriminalom u Srpskoj. Neće Mile još dugo moći da se krije iza izmišljenih neprijatelja, referenduma i Turaka i nekakvih njegovih fantomskih „Buntova“ i gruntova. Velikom Baji neko mora pošteno reći da su simptomi njegove političke impotencije vidljivi kao panorama s Leotara. I neka, minorni i vidno uznemireni, Luka Petrović ne brine za budućnost našeg predsjednika. Pored Petrovića i njemu sličnih skakavaca, Slavku Vučureviću nimalo neće biti teško da pridobije ili bolje reći sačuva naklonost sugrađana u oktobru. Oktobar je uvijek je bio veliki mjesec za Trebinje.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: