Potpisan koalicioni sporazum: Devet stranaka podržalo kandidaturu Mirka Ćurića | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Potpisan koalicioni sporazum: Devet stranaka podržalo kandidaturu Mirka Ćurića

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:01.08.2020.

Devet političkih subjekata iz Trebinja danas je potpisalo koalicioni sporazum o podršci aktuelnom gradonačelniku Trebinja Mirku Ćuriću na predstojećim lokalnim izborima.

Kandidata SNSD-a podržalo je još osam partija: Demokratski narodni savez, Socijalistička partija, Pokret za Trebinje, Partija ujedinjenih penzionera, Ujedinjena Srpska, NDP, Prva srpska demokratska stranka i DEMOS.

Kako je saopšteno na konferenciji za novinare, cilj devetočlane koalicije, koja je dala apsolutnu podršku Ćuriću, je osvajanje 21 mandata u Skupštini Grada Trebinja i 70 odsto glasova birača.

Svi politički subjetki daće svoje ideje koje će biti objedinjene u jedinstvenu političku platformu koja će uskoro biti predstavljena javnosti.

Aktuelni gradonačelnik Trebinja i kandidat devetočlane koalicije Mirko Ćurić zahvalio je koalicionim partnerima na podršci, istakavši da jedan čovjek sam ne može postići mnogo, ali tim itekako može.

„Hvala našim koalicionim partnerima na podršci. Podržale su nas partije koje su nam i na prošlim izborima dale podršku, kao i nove snage na političkoj sceni Trebinja. Prezadovoljni smo urađenim u protekle četiri godine, relaizovali smo 60 novih programa, više od 85 investicija je urađeno ili započeto. Jedan čovjek ne može puno, tim i snaga koju imamo sa našim koalicionim partnerima biće za bolje svih građana Trebinja i RS“, istakao je Ćurić.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: