Trebinjski SNSD predstavio listu za odbornike | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Trebinjski SNSD predstavio listu za odbornike

Izvor: portal REJTING.INFO | Datum:10.08.2020.

Trebinjski SNSD sinoć je usvojio preliminarnu listu kandidata za odbornike za novembarske lokalne izbore, saznaje nezvanično TrebinjeLive.inf

Listu je predstavio predsjednik Gradskog odbora Luka Petrović, a na njoj se nalazi veliki broj novih imena koje do sada nismo imali prilike da gledamo u političkom životu.

Nosilac liste je Luka Petrović, na drugom mjestu je primarijus doktor Ljubica Miljanović, a na trećem direktor HET-a Gordan Mišeljić. Slijede predsjednik lokalne Skupštine Dragoslav Banjak, Miodrag Batinić, Zdravko Butulija.

Tu su i Milutin Mastilović, Srđan Simović, Blagoje Šupić i Branka Drašković.

Od novih imena na listi su zamjenik gradonačelnika Slađana Skočajić, doktor Darko Paovica, privrednik Ranko Bošnjak, preduzetnik Veselin Veso Adžić, Igor Vujović, Tijana Lučić, sportista Mitar Mrdić, Borislav Grubač, Mira Ćuk.

Iz SNSD-a su ranije saopštili da će kandidat za gradonačelnika Trebinja biti Mirko Ćurić, koga je podržalo još osam političkih partija.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: