Gdje su glasači DPS- a iz Trebinja? | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Gdje su glasači DPS- a iz Trebinja?

Izvor: Hercegovina Pres | Foto: Hercegovina Pres | Datum:30.08.2020.

Prodane trebinjske duše svedoše se danas na jednu staru i bolesnu benu koja, kako god se zvala i za koga god glasala ne predstavlja Hercegovce niti hercegovački narod.

Nažalost, Neđo Tomašević predstavljen je kao eksponent antisrpske politike u Crnoj Gori koji kontroliše ne mali broj glasača iz Hercegovine.

Danas je ponižavanjem i snimanjem Tomaševića postalo sasvim jasno da ovaj  čovjek nema ni kuma ni prijatelja, a ne 2.000 sljedbenika , glasača DPS-a.

Nema Tomašević ni jednog jedinog Trebinjca ili Bilećanina koji bi ga povezao da glasa. U ovoj priči on je sam, ismijan i posramljen.

Ali da njega ostavimo po strani. Iskorišten je na najgrublji mogući način zarad nečijih ličnih interesa i jeftinih političkih poena.

Mudro su odigrali ambiciozni kandidati željni vlasti na kartu srpstva i pravoslavlja, tamo gdje smo svi najosjetljiviji i euforični u ovim, za našu crnogorsku braću presudnim istorijskim trenucima.

I u svoj toj euforiji možda nismo ni uspjeli primjetiti koliko su poruke koje šalju kratkog daha jer dok se bore za demokratiju i ljudska prava blokiraju puteve, presreću i snimaju ljude, glume drumske razbojnike.

Je li to ta demokratija o kojoj govore? Milo Đukanović bi vjerovatno rekao da jeste jer to su metodi koje on godinama, pa i decenijama koristi.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: