Ćurić i ministar Košarac obišli lokaciju buduće Slobodne zone u Trebinju (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Ćurić i ministar Košarac obišli lokaciju buduće Slobodne zone u Trebinju (FOTO)

Izvor: HERCEG RTV | Foto: SRNA | Datum:06.09.2020.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić danas je sa ministrom vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Stašom Košarcem obišao lokalitet na kome je planirana izgradnja Slobodne zone Trebinje, prva tog tipa u Republici Srpskoj.


Ministar Košarac rekao je da ga raduje činjenica što je Gradska uprava okrenuta ovako ozbiljnim privrednim projektima, te da je plan od ranije bio da upravo Trebinje dobije prvu Slobodnu zonu.

Gradonačelnik Ćurić potvrdio je novinarima da će se lokacija Slobodne zone prostirati na oko 14 hektara, te da će Grad Trebinje upravljati ovim projektom, za koji se dokumentacija već radi po ubrzanoj proceduri.

Ćurić je između ostalog dodao da se Slobodna zona gradi u blizini budućeg aerodroma, što je i uobičajena praksa. Detaljnije o sastanku gradonačelnika i ministra Košarca, satnaćete više sutra u jutarnjem programu naše televizije.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: