Stevandić: Podrška Ćuriću za gradonačelnika | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Stevandić: Podrška Ćuriću za gradonačelnika

Izvor: Herceg tv | Datum:19.09.2020.

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić bioravio je danas u Trebinju gdje su predstavljeni kandidati ove stranke za predstojeće lokalne izbore. On je istakao da je Ujedninjana srpska postala važna politička partija na području ovog grada koja je tu da pruži potpunu podršku kandidatu za gradonačelnika Mirku Ćuriću.

Gradonačelnik Mirko Ćurić izrazio je veliku zahvalnost Nenadu Stevandiću na posjeti gradu,  Ali i na podršci koju je zajedno sa ljudima okupljenim oko sebe pružio njemu kao kandidatu za gradonačelnika na lokalnim izborima koji slijede, kako bi Trebinje, ali i RS bilI što jači i snažniji i u narednom periodu.

Stevandić je istakao da je veom azadovoljan i organizacijom i napretkom same stranke, te da se nada dobrim rezultatima. On je naglasio da nakon ovih izbora očekuje stabilnu RS oslonjenu na ljude koji dobro sarađuju i na lokalnom, i na republičkom, ali i na državnom nivou.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: