Petrović: U Trebinju očekujem najubjedljiviju pobjedu do sada | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Petrović: U Trebinju očekujem najubjedljiviju pobjedu do sada

Izvor: Herceg tv | Datum:12.10.2020.

Generalni sekretar SNSD-a Luka Petrović rekao je na predstavljanju kandidata ove stranke za odbornike u SO Trebinje da je aktuelna gradska vlast napravila mnogo dobrih rezultata zajedno sa narodom, članstvom i koalicionim partnerima i dodao da se SNSD u Trebinju držao devize da politika ove stranke bude po mjeri čovjeka i porodice.

„Mislim da su sve programe i investicije iznjedrili građani Trebinja. Na te njihoove potrebe mi smo odgovorili formulisanjem desetina programa i investicija koje su urađene u prethodne četiri godine“, rekao je Petrović

On je dodao da će SNSD zajedno sa koalicionim partnerima nastaviti narodnu politiku, po mjeri čovjeka, a sve u cilju boljeg i prosperitetnijeg Trebinja.

Petrović je podsjetio da je zacrtan cilj da Trebinje bude najpoželjniji grad na zapadnom Balkanu do 2030 .godine.

„Imamo idealne uslove da to bude. Napravili smo komunikaciju sa Banjalukom koja je bila prekinuta, napravili smo komunikaciju sa Beogradom koja nije bila izdašna i konkretna. Nikada politika Beograda nije bila konkretnija kao sada ne samo po Trebinje već cijelu Republiku Srpsku. U tom smislu hvala Miloradu Dodiku i Aleksandru Vučiću“, istakao je Petrović.

Petrović je dodao da SNSD očekuje najubjedljiviji rezultat na lokalnim izborima u istoriji ove stranke u Trebinju.

„Naš cilj je da imamo 70 odsto glasova i za gradonačelnika i za odbornike. To znači da ćemo imati 21 odbornika što će činiti dvotrećinsku većinu. To znači i sigurnost i stabilnost“, rekao je Petrović.

On je dodao da je koalicija u Trebinju stabilna.

Petrović je istakao da je zajednički kandidat za gradonačelnika Trebinja Mirko Ćurić čovjek koji je posvećen građanima, ali i dodao da je bitno da ga njegovi saradnici prate u stopu.

Petrović je poželio uspjeh svim kandidatima na predstojećim izborima.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: