Tamindžija na sudu dobio Vukanovića – Evo šta mu je poručio | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Tamindžija na sudu dobio Vukanovića – Evo šta mu je poručio

Izvor: Hercegovina Pres | Foto: Hercegovina Pres | Datum:28.10.2020.

Narodni poslanik Nebojša Vukanović izgubio je u sudskom procesu protiv Ilije Tamindžije i zbog kelvete i laži će morati da kolegi poslaniku isplati novčanu odštetu.


Iako je dobio moralnu satisfakciju i dokazao da Vukanović nije bio u pravu, Tamindžija nije zadovoljan presudom jer smatra da je kazna previše blaga i simbolična i da neće spriječiti Vukanovića da nastavi sa, kako kaže blaćenjem i gnusnim lažima.

Tamindžija je na svom facebook profilu podijelio dokaze sa praticima, a Vukanoviću je imao šta da poruči:

Po ko zna koji put čovjek, koji je iznio najviše smeća i koji svakodnevno nastoji da prikaže Hercegovinu i Hercegovce u najlošijem mogućem svijetlu, se usudio da iznese niz laži na mene.
Za javnost objavljujem čitavu dokumentaciju iz koje svako može da stekne jasnu sliku i donese presudu, čak i bez posjedovanja bilo kakve struke.
Nažalost, kazna je toliko beznačajna da se njome ne postiže ništa, osim što je i zvanično, po ko zna koji put potvrđeno da je Nebojša Vukanović klevetnik kakvog niko ne bi poželio da ima u svom okruženju. Presudom od 1000KM sudije su ga stimulisale da i dalje širi gnusne laži, jer je ovaj novac za njega prava sitnica. Vukanović se prodao za sumu novca koja i nije baš mala, ali za svakog časnog Hercegovca neprihvatljiva da blati svoj narod i prikazuje ga u najgorem mogućem svijetlu pred izbore u bratskoj Crnog Gori, ova kazna će za njega biti bez mnogo udara na njegov džep.

Napominjem da moj motiv za tužbu nije bio materijalne prirode i taj iznos ću uplatiti u humanitarne svrhe. Ali to nije ni mnogo važno. Izbori se bliže, a miševi kad se uplaše uvijek će izaći iz rupe i tako stisnuti u ćošak napadati, jer nemaju izlaska.
Da ne dužim mnogo i pokažem da se razlikujem umnogome od tebe sve će biti jasno nakon 15. novembra i bez mnogo priče i bez prljave kampanje i svađe SNSD će i dalje suvjereno vladati Republikom Srpskom, a pogotovo Hercegovinom sve dok nam se kao glavni protivnik prikazuje neko poput tebe.

ZA KRAJ PRIJATELJSKI SAVJET BEZ IMALO IRONIJE – AKO VEĆ TAKO BRINEŠ O HERCEGOVINI I PRAVDI, URADI NEŠTO ZA OVAJ NAROD, JER, ZAPAMTI – MRŽNJA NIJE DOBRA PO ZDRAVLJE, POJEDE ČOVJEKA IZNUTRA, PA OD NJEGA NE OSTANE NIŠTA..


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: