Milan Kovač: Poziv biračima da podrže koaliciju US – PUP | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Milan Kovač: Poziv biračima da podrže koaliciju US – PUP

Izvor: Ujedinjena Srpska-/sponzorisano/ | Foto: Ujedinjena Srpska | Datum:04.11.2020.

Poštovani sugrađani,

želim odvojiti malo vremena i lično Vam se obratiti kao nosilac koalicione kandidatske liste Ujedinjena Srpska – Partija ujedinjenih penzionera za Skupštinu grada Trebinje, ali ponajprije kao Vaš sugrađanin.

Prošli smo trnovit put pripremajući se za Lokalne izbore, naročito zbog odluke Centralne izborne komisije BiH, kojom nam je uskraćeno pravo ravnopravnog učešća na izborima i koja je, na naše zadovoljstvo, poništena odlukom suda.

Naša iskustva na terenu su veoma pozitivna, a poruke podrške dobijamo iz svih krajeva našeg grada, pa i šire. Takvoj atmosferi uvažavanja naše politike i priznavanja kao ozbiljnog aktera na političkoj sceni, nadamo se i dalje.


Koalicija Ujedinjena Srpska – Partija ujedinjenjih penzionera rodila se u želji pomaganja zajedinici, jer naš fokus nisu pojedinci i energiju nećemo trošiti na konflikte. Cilj liste je stvaranje društva krojenog po mjeri dobre porodice, poštenog čovjeka i dobrog radnika.

Velike stranke imaju sigurne glasove svojeg biračkog tijela – kontinuitet brojeva na koje računaju pri svakim lokalnim i državnim izborima. Nama, s druge strane, svaki je glas bitan, a visoka izlaznost presudna za pozicioniranje na političkoj ljestvici. Pred nama je važan trenutak stvaranja sigurnog puta i jedinstvena šansa za usmjeravanje razvoja grada u novom, drugačijem i boljem smjeru.


Naš program redovno dopunjujemo, članstvo proširujemo, pa Vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite i da nas podržite na biralištima u nedjelju 15. novembra ove godine. Društvo opterećeno podjelama osuđeno je na propadanje. Zajedno učinimo Trebinje boljim mjestom za život, birajmo ozbiljne ljude koji će se voditi interesom zajednice stavljenim iznad bilo čijeg ličnog interesa.

Mi smo ozbiljni ljudi, za budućnost Trebinja!

Milan Kovač,

nosilac liste US-PUP

/sponzorisano/


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: