CIK objavio novi sastav SO Gacko | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

CIK objavio novi sastav SO Gacko

Izvor: Radio Gacko | Foto: Radio Gacko | Datum:07.12.2020.

Centralna izborna komisija je u subotu  potvrdila izborne rezultate lokalnih izbora 2020. za sve gradove i opštine osim za Doboj i Srebrenicu.


Političkim subjektima je ostavljen rok do 8. decembra za podnošenje zahteva za ponovno brojanje glasačkih listića, navedeno je u CIK-ovom saopštenju. 

Utvrđeni su rezultati i za Skupštinu opštine Gacko koja ima 19 odbornika. Prema njima novi saziv će činiti po šest odbornika SNSD-a  i SDS-a , PDP i SPS „Budućnost Srpske“ imaju po dva, a po jednog DNS, Demos i Prva SDS.

Od kandidata SNSD-a odbornički mandat su osvojili Srđan Milović, Vasilije Lažetić, Branko Šojić, Petar Marković, Siniša Šuković i Miroslav Lojović.

Iz redova SDS-a u SO Gacko ulaze Vukota Govedarica, Blagoje Tepavčević, Vera Tepavčević, Jelica Bjeković, Savo Starović i Miroslav Vuković.

PDP će predstavljati Radoica Antunović i Milan Gutović, SPS – Siniša Mandć i Saša Škiljević, DNS – Miloš Šolaja, Demos – Miloš Tepavčević, a Prvu SDS – Rajko Papović.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: