ЦИК одбио Вукановићеве приговоре за НДП-ове гласове путем поште и поништавање избора | Херцег Телевизија Требиње

Политика - Херцеговина

ЦИК одбио Вукановићеве приговоре за НДП-ове гласове путем поште и поништавање избора

Извор: Trebinje Live | Датум:12.12.2020.

Централна изборна комисија /ЦИК/ БиХ одбила је приговор Листе за правду и ред коју предводи Небојша Вукановић да поништи локалне изборе у Требињу, те гласове путем мобилних и ковид тимова и оне који су стигли путем поште.

Вукановић је потврдио да је добио одлуку ЦИК-а, наводећи да има право жалбе Апелационом вијећу СудА БиХ.

"Није проблем што је ЦИК БиХ одбацио пријаву и захтјев, већ што нису жељели да образложе одлуку, пишу глупости које немају везе са меритумом притужбе, необазирући се ниједном ријечју на обимне доказе и документа које смо доставили, указујући на велике злоупотребе са гласовима НДП-а и Зорана Пологоша", навео је Вукановић.

Он је најавио да у понедјељак иде за Сарајево, у сједиште ЦИК-а, јер неће одустати од доказивања наводне изборне крађе.

"На 54 стране смо детаљно указали и доказали изборну превару и манипулацију са гласовима путем поште и иностранства, имали свједоке, бројна документа, унапријед најавили злоупотребе, али ЦИК ниједном ријечју у свом одговору није дао коментар о спорним гласовима.. Срамно и скандалозно", истакао је Вукановић.

ИЗВОР: TREBINJELIVE


Категорија: Херцеговина

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: